Vänrikki Tuovisen tarinat

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidenttiparin vauva

JUURI NYT: pressaparin vauva sai nimen: Niinistö!

IS: Emerituspiispa Eero Huovinen kastoi presidenttiparin pojan Niinistöksi. Presidenttiparin poika sai siis isänsä sukunimen. - is.fi/kotimaa/art-2000005633141.html 

Jännitys säilyi loppumetreille asti ja lienee aiheuttanut lievän tungoksenkin Espoon tuomiokirkkoon. Monet seikat olivat puoltaneet Haukio-sukunimeä, mutta niin myös Niinistöä. Valintaa ei tehty kansanäänestyksellä eikä valitusoikeutta siis ole. 

 

Kirkko käyttää hyväkseen viatonta julkkisvauvaa?

"Jos haluaa kuulla Jenni Haukion ja Sauli Niinistön lapsen nimen ensimmäisten joukossa, kannattaa käydä ahkerasti Espoon tuomiokirkossa... ja pitää korvat auki", mainostaa hyvien tapojen mukaisesti tasapuolisen monikulttuurimyönteiseksi profiloitunut Kirkko ja kaupunki -lehti tällä kertaa tosin selkeästi kotiinpäin vetäen eli valtauskontoamme tsempaten.

Kullervo Haukio - presidenttiparin vauvan paras nimiehdotus?

Sauli Niinistö kertoi, että pojan nimi julkistetaan lähiaikoina "normaaliin tapaan" kirkossa. Kirkkoon kuulumattomatkin hyväksyvät tuon perinteisen normaaliuden tässä tapauksessa.

Sauni Haunisto?

Onneksi olkoon ja paljon onnea Pressalle ja Rouva Haukiolle!  Niin ja tietysti nuorimmalle polvelle, sille poikavauvallepikkumiehelle... millä nimellä häntä nyt sitten vielä tässä vaiheessa onniteltaneenkin.

- Onhan nimestä kyllä jo netti pullollaan toinen toistaan parempia ehdotuksia ja melkein varmoja tietojakin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä